NINJA SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1065 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ninja Sushi. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 22:26 Geweldig, sommige sushi moeten wat straker, valt beetje uit elkaar 1 a 2 st. Maar super geweldig.
22 sep 2022 om 19:56 Heel lekker!gelulkig hebben we nog een goed restaurant over! Dank!
21 sep 2022 om 21:25 Eten smaakte goed en vers. Zeker een aanrader.
15 sep 2022 om 21:52 Tip: bezorg het eten op tijd. Dat betekent: niet te laat & niet te vroeg! Voor de 2e keer te vroeg bezorgd. Ik moest de kids nog in bed leggen, dus het eten was koud toen ik eindelijk kon eten. Geen soja saus, geen gember, geen stokjes. Jammer weer!
3 sep 2022 om 23:59 Binnen 15 min besteld, en geleverd! Heb heerlijk kunnen genieten van mijn bestelling, dat word dus zeker een volgende keer!
28 aug 2022 om 18:42 Super
19 aug 2022 om 20:47 Altijd heerlijk en meer dan de moeite waard. Tipje: pas op met te vroeg bezorgen. Het eten was er een half uur eerder dan besteld. Soms bestel ik onderweg en dan zou ik de heerlijke sushi mis kunnen lopen.
18 aug 2022 om 11:01 Altijd lekker en op tijd!
17 aug 2022 om 9:49 Goede sushi
16 aug 2022 om 19:26 Top! Alles was voortreffelijk en netjes gebeld dat het iets later bezorgd zou worden.
14 aug 2022 om 23:19 Amazing as always
14 aug 2022 om 21:53 Super sushi, heerlijk van genoten. Alleen bij een family box van 50 euro verwacht je wel 1 mooie schaal/bak.. dan dat alles verdeeld is over 3 bakjes.. Vandaar de ster minder.