NINJA SUSHI

NINJA SUSHI Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 780 beoordelingen
14 jan 2021 om 22:53 echt lekker!
14 jan 2021 om 21:03 Altijd een zekerheidje.
12 jan 2021 om 23:20 Ik bestel al een lange tijd maar Wat je ook besteld of op welke dag je ook besteld de kwaliteit en producten zijn altijd super vers!!!! En als ze iets vergeten( zoals ieder mens doet) lossen ze dat keurig op Ga zo Door!!!
12 jan 2021 om 15:08 Eten was er sneller dan aangegeven. Vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker. Voor mij is dit de nieuwe favoriet.
9 jan 2021 om 22:23 Top!
8 jan 2021 om 20:56 Lekkerste sushi van Almere!
30 dec 2020 om 20:11 Saus van de teriyaki had gelekt en de zalm was gortdroog. Ook de rest van de sushi was niet goed, zat totaal geen smaak aan. Crispy chicken was ook droog en niet crispy. Gebeld met medewerker maar die zei dat ze niets kon doen eraan. Erg teleurstellend!
30 dec 2020 om 19:43 Bezorger was zeer vriendelijk. En geleverd op gevraagde tijdstip. Eten was lekker. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.
30 dec 2020 om 15:05 Heerlijk zoals altijd!
29 dec 2020 om 12:12 Mooi op tijd bezorgd Jammer genoeg geen soya, wasabi, gember, stokjes bij het eten gekregen. Zonder stokjes toch niet dezelfde ervaring, zonder de rest mis je een groot deel smaakexplosie
26 dec 2020 om 20:55 Kwaliteit
23 dec 2020 om 20:06 bezorger was boos dat hij kennelijk meerdere keren heeft aangebeld, maar wij hebben maar 1x de bel gehoord..Hij riep naar me dat ik hem ook had zien aankomen en dat ik expres de deur niet open deed. En dit niet eens op 1,5 meter. Eens maar nooit meer!