NINJA SUSHI

NINJA SUSHI Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ninja Sushi. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 23:44 Dit was voor ons de eerste keer dat we besteld hebben bij Ninja Sushi en zeker niet de laatste keer! De Sashimi salade was heerlijk! Alles was lekker vers! Vriendelijke bezorgster.
7 mei 2022 om 5:59 TOP eten en top bezorgtijd!
6 mei 2022 om 20:31 De sushi was zoals altijd weer heerlijk en tot in de puntjes verzorgd. Super snel bezorgd door een hele vriendelijke jongen, en dat op vrijdagavond! Ninja Sushi is echt een topper!
5 mei 2022 om 22:11 Altijd goed. Sashimi erg goede kwaliteit.
4 mei 2022 om 22:09 Heel heerlijk!
29 apr 2022 om 23:00 Sushi is heerlijk!!! Ik dacht moet toch boodschappen doen dus pik ik mn bestelling zelf wel op na de boodschappen. Helaas is t even lang wachten als wanneer ik laat bezorgen dus voortaan niet meer zelf ophalen.
28 apr 2022 om 18:34 Heerlijk! Echt een van de beste, verse ingrediƫnten snel bereid en bezorgd. Had voor de verandering een andere sushi aanbieder geprobeerd...Deze was zo slecht dat ik heel snel maar weer bij mijn oude vertrouwde heb besteld.
24 apr 2022 om 20:41 Very delicious sushi!
10 apr 2022 om 21:59 Zalmbox besteld. Had rekening gehouden met een uur bezorgtijd maar arriveerde binnen no time. Bezorger vriendelijk en snel. Sashimi uitstekend, zeer goede kwaliteit zoals altijd.
8 apr 2022 om 23:02 Had neergezet of de bezorging om half 9 kon worden bezorgd en werd netjes om half 9 afgeleverd ! super fijn. Vriendelijke bezorger ! Lekkere verse sushi
6 apr 2022 om 20:54 Beter dan Sushi Point en Sushi Deluxe, smaken zijn fantastisch. Altijd vers en met zorg bereid. LOVE IT!!
2 apr 2022 om 20:47 Ik had beter kwaliteit verwacht.